HET verhaal van kujp

Vuilnisbakken | Afvalbakken | Vuilnisbak | Afvalbak | KUJP

Het verhaal van Kujp begon op een warme zomerdag met vrienden in onze kleine stadstuin. De zon scheen, het eten was lekker, de sfeer was perfect, behalve dan… die lelijke afvalbakken en de daarbij horende geur op de achtergrond.

Net zoals veel stadsmensen hebben wij helaas beperkte ruimte en geen plaats om onze vuilnisbakken uit het zicht te zetten. En zo geschiedde…  we creëerden ‘Kujp’. Onze eigen multifunctionele design afvalbak, ideaal voor in stadstuintjes.

Bij Kujp zijn we van mening dat afvalbakken tot meer kunnen dienen dan het gewoon simpelweg weggooien van afval. Deze design afvalbakken zien er niet alleen goed uit maar houden ook alle onaangename geurtjes op afstand. Daarnaast kan je Kujp ook multifunctioneel gebruiken als kruidentuin of als bijzettafel. Zo creëer je meteen extra groen of extra stapelruimte in jouw stadstuin.

Met andere woorden…Kujp staat netjes!

De Kujp design afvalbak in verschillende maten en kleuren

Onze afvalbakken worden lokaal ontworpen en handgemaakt door de bezieler van Kujp, Joeri Decuyper.

Een Kujp kan je bestellen in verschillende maten en kleuren. Zo kan je onder andere kiezen tussen een robuust modelvan cortenstaal of een strakke Kujp uit zwart metaal. Daarnaast kan je er ook voor opteren om bovenop je bak een eigen kruidentuin te creëren, of ga voor een houten plank en voorzie extra stapelruimte.

Standaard gelakt met hout

ONS ATELIER

Hulp nodig?
Aarzel niet om ons te contacteren!