Stijlvolle (stads)tuin dankzij je design afvalbak of houtstapelaar van Kujp

Iedereen die in de stad woont of een kleine tuin heeft, kent het wel. Je zit gezellig in de tuin met vrienden, maar het genieten is van korte duur. Het zicht op die lelijke grijze of groene afvalbakken en de geur die daarbij hoort, verpest al snel wat een gezellige bijeenkomst moest worden. Je twijfelt of je nog wel je vrienden wil uitnodigen en gaat op zoek naar een oplossing voor die afschuwelijke afvalbakken. De kans is groot dat je daardoor op onze website bent terechtgekomen. Kujp ontwerpt namelijk design afvalbakken die je makkelijk kan integreren in je (stads)tuin. Naast mooie afvalbakken, kan je ook voor opbergsystemen en houtstapelaars terecht bij Kujp. De verschillende uitwerkingen vind je vlot in onze online shop.

Design afvalbak niet alleen voor afval

Met een design afvalbak van Kujp kan je opnieuw genieten met je vrienden in je (stads)tuin, zonder onaangename geurtjes. De mooie afvalbakken zijn namelijk zo samengesteld dat je geen geurhinder meer hebt. Naast het afsluiten van afval, kan je de design afvalbak ook gebruiken als opbergsysteem. De mooie afvalbakken worden namelijk met de hand gemaakt en daardoor is het mogelijk om een extra ruimte te voorzien waar je bijvoorbeeld tuingerief kan in opbergen.

Heb je groene vingers of wil je experimenteren met kruiden, maar niet voldoende ruimte in je (stads)tuin? Ook hiervoor kan je gebruikmaken van een afvalbak van Kujp. Bovenaan is er namelijk ruimte om bloemen te planten of kruiden te zaaien. Met een design afvalbak berg je niet alleen je afval op, maar fleur je meteen ook je (stads)tuin helemaal op. Niet alleen de bloemen of kruiden zorgen voor een leuk element, de afvalbak zelf is ook meteen een echte eyecatcher. Des te leuker om je familie en vrienden uit te nodigen voor een zomerse barbecue, zonder je zorgen te maken over de look van je tuin of vervelende geurtjes.

Houtstapelaars

Heb je hopen hout liggen in je tuin, maar geen manier om die keurig op te bergen? Kujp heeft een nieuw product, namelijk houtstapelaars. Net zoals de afvalbakken worden die met de hand gemaakt en bieden ze een visuele meerwaarde aan je tuin. Niet alleen heb je een plaats om je hout te stapelen, ook heb je een opbergsysteem dat deel uitmaakt van je stijlvolle tuin. De houtstapelaar voegt namelijk een extra sfeer toe aan je tuin door het strakke design.

De houtstapelaars zijn gemaakt uit cortenstaal, zoals de afvalbakken, en het is ook mogelijk om hier planten of kruiden in te kweken. De diepte van de plantenbak is 10 centimeter en de houtstapelaar is beschikbaar in een roestkleur. Een echte blikvanger om je tuin mee te decoreren.

Contact

Wil je je tuin stijlvol inrichten en komaf maken met die lelijke afvalbakken? Heb je vragen over de design afvalbakken, opbergsystemen of houtstapelaars? Wil je advies over de juiste kleur of een aangepast design? Dan kan je altijd contact opnemen met Kujp. Wij beantwoorden met plezier al je vragen. Volg ons gerust ook op Instagram en Facebook, om up-to-date te blijven van onze gemaakte creaties.